Vlo Kill+ kat en hond tot 11kg 6st

Vlo Kill+ doodt razendsnel vlooien die op hond en kat zitten, de tablet begint binnen 15 minuten te werken en in 6 uur zijn alle vlooien die op het dier zaten dood. Vlo Kill+ werkt 24 uur en mag daarna herhaald worden.

SKU
9934884
€ 12,95

Beaphar Vlo Kill+ anti-vlooien tabletten voor kat en hond tot 11kg

Geschikt voor kleine honden en katten vanaf 4 weken met een gewicht van 1 tot 11 kilogram. Het middel werkt snel en zorgt ervoor dat alle aanwezige vlooien die zich op uw hond of kat bevinden dood gaan.

Om de mogelijk aanwezige vlooieneitjes te bestrijden zal er nog behandeld moeten worden met een aanvullende middel zoals Beaphar fiprotec. En vergeet ook niet om de omgeving van je hond of kat te behandelen met een anti-vlooienspray.

  • Werkt razendsnel, binnen 15 minuten.
  • Doodt alle vlooien binnen 6 uur
  • Is veilig voor mens en dier
  • Is veilig te combineren met andere vlooienmiddelen
  • Mag preventief gebruikt worden

Werkzame stof:

Nitenpyram 11,4 mg/tablet

Gebruiksaanwijzing Beaphar Vlo Kill

Eén Beaphar Vlo Kill+ kan worden toegediend aan katten en kleine honden met een gewicht van 1 tot 11 kg wanneer er sprake is van een vlooienbesmetting. Bij een ernstige vlooienbesmetting kan het noodzakelijk zijn de hond elke of om de dag te behandelen totdat de besmetting onder controle is. De behandeling kan worden hervat wanneer de vlooien terugkeren. Per dag mag er niet meer dan 1 behandeling worden gegeven. De tabletten kunnen in het voer verstopt worden om zo de anti vlooien tablet gemakkelijk toe te dienen. 

Vlo Kill heeft geen blijvende werking en doodt enkel de volwassen vlooien. Om herinfectie te voorkomen wordt het aanbevolen om de onvolwassen stadia van de vlo te bestrijden. 

Lees voor meer informatie over dit product in de bijsluiter van Beaphar Vlo Kill +. 


Meer informatie
EAN 8711231126477
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Vlo Kill+ kat en hond tot 11kg 6st