Vlo Kill+ hond vanaf 11kg 6 st

Vlo Kill+ doodt razendsnel vlooien die op de hond zitten, de tablet begint binnen 15 minuten te werken en in 6 uur zijn alle vlooien die op het dier zaten dood. Vlo Kill+ werkt 24 uur en mag daarna herhaald worden.

SKU
53443
€ 14,95

Beaphar Vlo Kill+ doodt razendsnel vlooien die op de hond zitten: de tablet begint binnen 15 minuten te werken en in 6 uur zijn alle vlooien die op de hond zaten dood. Vlo Kill+ werkt 24 uur en mag daarna herhaald worden. Geschikt voor honden vanaf 4 weken en een gewicht vanaf 11kg.

 • Werkt razendsnel, binnen 15 minuten
 • Doodt binnen 6 uur alle vlooien
 • Is veilig voor mens en dier
 • Is veilig te combineren met andere vlooienmiddelen.

  Samenstelling/Werkzame stoffen

  Nitenpyram 57 mg/tablet

  Gebruiksaanwijzing Beaphar Vlo Kill+

  Beaphar Vlo Kill kan worden toegediend aan honden met een gewicht van 11 tot 57 kg wanneer er sprake is van een vlooienbesmetting. Bij een ernstige vlooienbesmetting kan het noodzakelijk zijn de hond elke of om de dag te behandelen totdat de besmetting onder controle is. De behandeling kan worden hervat wanneer de vlooien terugkeren. Per dag mag er niet meer dan 1 behandeling worden gegeven. De tabletten kunnen in het voer verstopt worden om zo de anti vlooien tablet gemakkelijk toe te dienen. 

  Vlo Kill heeft geen blijvende werking en doodt enkel de volwassen vlooien. Om herinfectie te voorkomen wordt het aanbevolen om de onvolwassen stadia van de vlo te bestrijden met een vlooienkam en of Beaphar fiprotec

  Gebruik:Lees voor meer informatie over dit product de bijsluiter van Beaphar Vlo Kill +. 


Meer informatie
EAN 8711231126484
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Vlo Kill+ hond vanaf 11kg 6 st