-7.7%

Prins procare super 15 kg

Prins Super brok is goed geschikt voor alle  actieve en of drachtige en zogende honden tot ongeveer een leeftijd van 8 jaar

Het hondenvoer is verkrijgbaar in verpakkingen van 3 kg en 15 kg.

SKU
5454343
Aanbiedingsprijs € 47,95 Normale prijs € 51,95

Prins Super brok is goed geschikt voor alle  actieve en of drachtige en zogende honden tot ongeveer een leeftijd van 8 jaar

Het hondenvoer is verkrijgbaar in verpakkingen van 3 kg en 15 kg.

 VOORDELIG EN SNEL BESTELLEN

  • 100% natuurlijk product
  • van Nederlandse bodem
  • Zalmolie voor een glanzende vacht
  • Vitaminen & mineralen ondersteunen het immuunsysteem

Prins (ProCare) Super is een hoogwaardige geperste brok die speciaal is voor opgroeiende en actieve honden die in de kracht van hun leven zijn.

Prins Super brok houdt uw hond in goede conditie en zorgt voor een gezonde en glanzende huid en vacht. Essentiële vetzuren leveren voldoende energie voor uw actieve hond. De hoge verteerbaarheid zorgt voor een optimale opname van alle voedingsstoffen.

Zo blijft uw hond actief en speels zoals u van hem/haar gewend bent! De toevoeging van L-carnitine zorgt voor een optimale vetverbranding.

 

Samenstelling Prins super brok
Granen,vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige bijproducten, oliën en vetten(waarvan 0.5 % zalmolie), suiker, gist, vitaminen en mineralen.Analyse
Vocht             9.0 %
Ruw eiwit     25.0 %
Ruw vet       17.0 %
Ruwe as        7.0 %
Ruwe celstof  3.0 %

Mineralen
Calcium         1.3 %,
Fosfor            0.9 %
Kalium           0.7 %
Magnesium   0.1 %
Natrium         0.4 %.Voedingswaarde
4090 Kcal/kg

Wanneer u overstapt naar een geperste brok adviseren wij u dit in één keer te doen, dus niet door te mengen. (Let op: in een enkel geval kan het zijn dat door de verstoring van de darmflora de ontlasting iets anders is dan normaal.

Dit is niet ernstig, om dit voor te zijn adviseren wij u de overstap te maken middels diepvries vers vlees. Geef uw hond gedurende 1 week diepvries vers vlees,bijvoorbeeld Prins TotalCare Super Complete. Diepvries vers vlees zorgt ervoor dat de darmflora zich optimaal herstelt.

Hierdoor wordt een hond als het ware opgeschoond en kunt u na een periode van een week vers vlees de nieuwe brok direct zonder te mengen geven. Naast verantwoord is het ook nog eens een lekkere en gezonde maaltijd! Krijgt een viervoeter voor de eerste keer in zijn leven diepvries vers vlees, dan adviseren wij om dit de eerste twee dagen ingekookte vorm aan te bieden.

De Prins super brok kan direct droog gegeven worden.Er is geen Bereiding voor nodig. Zorg wel dat er altijd vers water voor uw hond klaar staat. Verdeel de dagportie van het hondenvoer over minimaal twee maaltijden per dag.

Als u uw volwassen hond eens extra wil verwennen, geef dan één of twee dagen achterelkaar Prins TotalCare aan. Dat is een gezonde en natuurlijke vers vleesmaaltijd voor uw hond. Andere bijvoedingen wordt afgeraden. ProCare Super is bijzonder geschikt voor actieve en/of drachtige en zogende honden tot een leeftijd van ca. 8 jaar. Daarna kunt u overstappen op ProCare Senior. Meng gedurende minimaal 7 dagen steeds meer nieuw hondenvoer door de oude voeding tot u geheel bent overgestapt.

Uw hond zal genieten van de Prins super brok.

Meer informatie
smaak wild
EAN 08713595030155
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Prins procare super 15 kg