HobbyFirst Canex Puppy Junior Brocks Maxi 12 kg

HobbyFirst Canex Puppy-Junior Brocks Maxi is een geëxtrudeerde hondenvoeding voor (opgroeiende) pups en junioren van grote rassen

SKU
920053
€ 45,95

Puppy-Junior Brocks Maxi

HobbyFirst Canex Puppy-Junior Brocks Maxi is een geëxtrudeerde hondenvoeding voor (opgroeiende) pups en junioren van grote rassen. Het is voor pups in hun eerste groeifase, vanaf 4 weken. Puppy-Junior Brocks Maxi bevat een zeer hoog aandeel gedroogde kip en rijst, dat maakt de voeding licht verteerbaar en bevordert een goede spijsvertering. Eiwitten, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen komen voor in de juiste dagelijks benodigde hoeveelheden. Toegevoegde lecithine helpt huidirritaties voorkomen en zorgt voor een glanzende vacht!

Puppy-Junior Brocks helpt je pup om ongestoord te kunnen groeien. Omdat pups van grote(re) rassen gevoelig zijn voor stoornissen in de skeletopbouw, is het calciumgehalte van deze brok verlaagd. Het hogere eiwitgehalte ondersteunt de spierontwikkeling. Een optimale omega 3/6 verhouding, de juiste omega-3 vetzuren en een beproefde verhouding van noodzakelijke voedingsstoffen bevorderen een goede weerstand, een gezonde huid, een ongestoorde groei en een prima leervermogen.

Meer informatie
EAN 5400515001366
Merk Hobbyfirst
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:HobbyFirst Canex Puppy Junior Brocks Maxi 12 kg