Verkoop

Farm Food Glutenvrij 15 kg

Farm food glutenvrij is gemaakt voor honden met een eventuele glutenallergie of die niet goed reageren op de andere versie.

SKU
4434232
€ 58,50

De samenstelling van Farm Food Glutenvrij is in de basis gelijk aan Farm Food HE "Schotse Zalmolie" en “Classic”.

Het grote verschil met Farm Food Classic en de Schotse Zalmolie is echter dat de tarwe is vervangen door Sorghum en rijst. Hoewel in de meeste gevallen "glutenvrij" wordt bereikt door tarwe volledig te vervangen door mais, is onze ervaring dat dan de maximale hoeveelheid mais in het voer ruim wordt overschreden. Daarom hebben wij gezocht naar een betere oplossing en hebben deze gevonden in (het veel duurdere) sorghum. Sorghum geldt als een van de belangrijkste ingrediënten in de voeding van de prehistorische mens en, we mogen dus aannemen, ook in de voeding van de voorouders van onze honden.

Sorghum is een zaad dat het beste te vergelijken is met rijst en bevat net als rijst en mais geen gluten die een allergie kunnen veroorzaken. Daardoor is deze variant Farm Food HE "Glutenvrij" en te gebruiken bij honden met een bewezen of vermeende glutenallergie. Daarnaast is bij uitgebreide testen gebleken dat Farm Food HE Glutenvrij ook zeer goed gegeven kan worden aan honden met zwakke en/of beschadigde darmen en die daardoor voortdurend matige tot slechte ontlasting hebben.


Farm Food HE, een goede bron van prebiotica 

Farm Food HE is voorzien van prebiotica, in de vorm van inuline; een onoplosbaar suiker (FOS) dat wordt gewonnen uit, onder andere, de cichoreiwortel. Farm Food HE is daarom een uitstekende manier om de goede bacteriën van de darmflora van extra voeding te voorzien.

Farm Food HE kan zeer goed met Farm Food Fresh Compleet of eventueel een ander merk vers vlees gecombineerd en gemengd worden. Farm Food HE is daarom een uitstekende keuze naast Farm Food Fresh versvlees voeding.

gratis-verzenden.jpg

Farm Food Glutenvrij bevat:

Samenstelling: Ontsloten mais, hemoglobinepoeder, ontsloten sorghum (10%), ontsloten rijst, vleesmeel, rundvet, weipoeder, biergist, plantaardige vezels, koudgeperste zonnebloemolie, mineralen, lecithine, 1% Schotse Zalmolie, inuline, vitaminen en sporenelementen.

Verteerbaarheid: 84%

De samenstelling van Farm Food Glutenvrij is in de basis gelijk aan Farm Food HE "Schotse Zalmolie" en “Classic”.

Meer informatie
smaak wild
EAN 8714857101538
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Farm Food Glutenvrij 15 kg