Ecostyle VloVrij VLOOIENSHAMPOO

werkt snel en effectief
tegen zowel vlooien, hun eitjes en larven
veilig voor mens en huisdier
SKU
345566
€ 8,95
  1. Gebruik naast VloVrij vlooienshampoo ook VloVrij omgevingsspray. Het overgrote deel van de vlooienpopulatie bevindt zich in de omgeving van het dier. Het dier én de omgeving  grondig en consequent behandelen totdat de laatste vlo is verdwenen!
  2. Is jouw hond of kat niet gediend van een grondige wasbeurt? Dan is er VloVrij op het dier; een handige sprayflacon waarmee het huisdier behandeld wordt zonder dat er water aan te pas komt.
  3. VloVrij vlooienshampoo zit in een handige flacon met spraykop. Zo kun je met de ene hand het dier vasthouden en met de andere hand eenvoudig de shampoo doseren.

VloVrij van Ecostyle is ook voor je pup te gebruiken 

VloVrij vlooienshampoo doodt bij contact direct de vlooien, eitjes en larven op het dier. Ook tegen luizen is deze shampoo effectief. De natuurlijke ingrediënten tasten het uitwendige skelet aan, waardoor de vlo snel dood gaat. Daardoor zie je na het wassen direct resultaat. Als in één wasbeurt niet alle vlooien worden geraakt, dan kan de behandeling probleemloos herhaald worden. Ook bij kittens en puppy’s kan deze shampoo gebruikt worden, bij voorkeur vanaf ongeveer 8 weken. Het is namelijk belangrijk dat de jonge dieren goed op temperatuur blijven en niet onderkoeld raken.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Ecostyle VloVrij VLOOIENSHAMPOO