Ecostyle Spieren en Gewrichten 1,5 kg

De speciale SPIEREN+GEWRICHTEN hondenvoeding van Ecostyle pakt het probleem van uw hond bij de basis aan.

SKU
11000336
€ 12,95

Ecostyle SPIEREN en GEWRICHTEN hondenbrokken

De speciale SPIEREN+GEWRICHTEN hondenvoeding van Ecostyle pakt het probleem van uw hond bij de basis aan. De speciale ingrediënten in het voer ondersteunen de gezondheid van de gewrichten bij slijtage (osteoartritis) van uw hond en dragen bij aan het remmen van ontstekingsreacties.

pijnstillend

De voeding werkt pijnstillend, daarbij remt het de kraakbeenafbraak en stimuleert het juist de groei van nieuw kraakbeen bij jouw hond. Dat komt ondermeer door de extra zalmolie met hoge concentraties omega-3-vetzuren (EPA & DHA) en de speciale kruidenextracten. Maar ook bèta-glucanen en gelatinehydrolisaat (collageeneiwit) helpen de hond weer gemakkelijker en zonder pijn te bewegen.

SPIEREN+GEWRICHTEN leidt tot een sterke vermindering van de klachten.

De hond wordt vitaler en beweegt weer met plezier!

 

Volledige speciale hondenvoeding

SPIEREN+GEWRICHTEN bevat een breed scala aan ingrediënten; meerdere soorten vlees (diverse, goed verteerbare eiwitbronnen), granen en andere natuurlijke grondstoffen. Dat doen we bewust. Hierdoor wordt namelijk de spijsvertering flink uitgedaagd, wat resulteert in een goede vertering. Ook de Omega 3 + 6 en prebiotica spelen hierbij een positieve rol. 

De 100% natuurlijke voeding bevat geen geur-, kleur-, smaakstoffen of conserveringsmiddelen. Ook zijn er geen suikers of zouten toegevoegd. Met name de kruiden en vitamine E zorgen voor een uitstekende houdbaarheid.

En natuurlijk is de ECOstyle diervoeding dierproefvrij!

 

Met de kracht van de natuur!

Aan SPIEREN+GEWRICHTEN is een kruidenreceptuur van meer dan 10 verschillende soorten  toegevoegd. Elk kruid heeft zijn eigen, specifieke werking op het lichaam en de gezondheid. Naast de kruiden bevat deze voeding ook nog unieke stoffen die hun werking hebben op de probleemgebieden. De combinatie van al deze soorten samen maakt de werking nog effectiever. De mix is vanuit veel kennis en ervaring samengesteld.

In SPIEREN+GEWRICHTEN zitten onder meer de volgende 4 kruiden of werkzame bestanddelen:

  • Boswellia werkt tegen ontstekingen
  • Paardenbloemwortel ondersteunt de lever
  • Wilgenbast werkt pijnverlichtend
  • Zalmolie voor soepele spieren en gewrichten
Meer informatie
EAN 8711731003360
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Ecostyle Spieren en Gewrichten 1,5 kg