Canagan hondenvoer

Honden zijn al zeer lang het hulpje en metgesel van de mens. En stamt af van de wolf door dit idee is heeft Canagan een

hondenvoer ontwikkeld wat gebaseerd is op de natuurlijke manier van voeden in een moderne uitvoering  met de naam natuurlijk passend,

uiteraard zitten alle benodigde voedingsstoffen in dit hondenvoer

WAT IS NATUURLIJK PASSEND?

Honden en ook katten zijn carnivoren, ze krijgen het merendeel van hun voedingsbehoeften van vlees bronnen, de rest komt van groenten en fruit.

Canagan sluit hierbij perfect op aan, dus het heeft veel meer voedingswaarde. Uw hond en kat zullen meer voedingswaarde binnen krijgen van Canagan

dan uit voeding voor huisdieren met granen en/of voeding met een laag vleespercentage

DE VOEDING VAN HUN VOOROUDERS

Door de eeuwen heen hebben de mens en de hond zich naast elkaar ontwikkeld, samen leven en jagen, het beschermen van elkaar in een unieke samenwerking.

Canagan (Keltisch woord voor “Wolf”) werd opgericht om deze band te eren. Alle honden zijn de directe afstammelingen van de wolven gedomesticeerd door onze voorvaderen,

hun dieetwensen zijn tot op heden vrijwel onveranderd gebleven. De dieetwensen voor katten zijn eveneens vrijwel onveranderd gebleven.canagan logo

BESTE INGREDIËNTEN VAN DE NATUUR

Wat Canagan werkelijk onderscheidt is de kwaliteit van het vlees en de vis die we voor de bron van ons voedsel gebruiken. Honden en katten zijn carnivoren

ze kunnen eenvoudig voeding uit vlees bronnen opnemen, dus hebben we gekozen voor vlees dat gezond en lekker is en veel voedingswaarde bevat.

WAAROM GRAANVRIJ?

Granen zoals als maïs, tarwe en gerst kunnen in verband staan met hondenallergie, met symptomen variërend van maagklachten tot jeukende schilferige vacht.

Zelfs als uw hond geen allergieën heeft, deze granen hebben vrijwel geen voedingswaarde, maar zijn aanwezig in de meeste voeders voor huisdieren.

Elk ingrediënt in Canagan is zorgvuldig geselecteerd om uw hond en kat te voorzien van de optimale voeding.

Honden, net als alle carnivoren, zijn van nature niet in staat om granen zoals maïs, tarwe en gerst volledig te verteren.

Dit komt omdat ze het enzym amylase niet in hun speeksel hebben, die helpt bij het afbreken van deze zetmeelrijke koolhydraten.

We hebben alle graan van ons recept geëlimineerd om een voeding te maken dat geheel natuurlijk passend is voor uw huisdier.

Canagan hondenvoer bestellen

U kunt Canagan hondenvoer bestellen in onze webshop of in onze winkel.